fbpx

Bullyland får ny dansk distributør

/
/
img

Bullylands figurer skal væk fra supermarkedernes tilbudsøer

Den tyske legetøjsproducent Bullyland har produceret plastlegetøjsfigurer i mere end 40 år – et sortiment der foruden dinosaurer, drager og alskens dyr også inkluderer en lang række Walt Disney-figurer med mere.

Men i Danmark har Bullyland altid befundet sig i skyggen af konkurrenten Schleich, hvilket ifølge Jens Heissel fra Bergsala Enigma Danmark A/S blandt andet skyldes, at Bullyland simpelthen ikke har fået det rette fodfæste på det nordiske marked.

 

Det skulle gerne blive anderledes fra 2016, hvor Bergsala Enigma Danmark A/S, der i forvejen distribuerer blandt andet Pokémon, Sorgenfresser og brætspil, overtager licensen til at sælge Bullylands figurer i Danmark, Norge og Sverige.

Det kan betyde, at vi fra næste år begynder at se Bullyland dukke op i for eksempel boghandlere. Jens Heissel regner med at kunne gøre Bullyland langt mere synlig, og få figurerne væk fra supermarkedernes tilbudsøer og i stedet positioneret ordentligt. Han glæder sig over at skulle overtage licensen samtidig med, at Bullylands figurer baseret på Disney kommende film Den gode dinosaur ankommer i butikkerne.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :