fbpx

Du er inviteret til frit spil i DR Koncerthuset

/
/
img

DR Frit spil byder på både bræt og computerspil, cosplay og Jakob Stegelmann live

Søndag den 27. september DR indenfor i Koncerthuset til arrangementet Frit spil, der løber af stablen fra klokken 12 til 19. Her får du mulighed for at få stillet lysten til spil, hvad end du er til pap eller pixels.

DR Frit spil er arrangeret i samarbejde Copenhagen Games, w00t – Copenhagen Play Festival, slap.dk, J-Popcon, Vallekilde Højskole og Guldbrikken. Og der er rigtig mange spændende oplevelser på programmet.

Brætspilsprisen Guldbrikken har sørget for, at det hele dagen er muligt at spille alle de 16 spil, der i år er nomineret inden selve de prestigefyldte priser uddeles sidst på dagen. Du kan også kaste dig over digitale spiloplevelser og dyste i spil som Counter-Strike, League of Legends eller Hearthstone med nogle af Danmarks bedste spillere.

Læs også: Årets bedste brætspil nomineret til Guldbrikken 2015

 

Oplev Troldspejlet live

DR Frit spil bliver også en fysisk legeoplevelse, hvor du kan opleve bordfodbold i menneskestørrelse, at spille Human Tower Defense i virkeligheden og fysiske udfordrende spil som Body Teaser. Ligesom DR Frit spil ligger scene til Danmarks største cosplay catwalk-konkurrence.

Endelig er Jakob Stegelmann klar med en helt særlig udgave af det legendariske tv-program Troldspejlet – en liveudgave hvor Stegelmann tager publikum med tilbage til dengang, computerspillet var barn.

 

Program for DR Frit spil

12.00 Alle aktiviteterne åbner

14.00 Troldspejlet LIVE med Jakob Stegelmann

15.30 Finale i Mario Kart turnering med P3 vært Sara Frost

17.00 Guldbrikken overrækker priser til årets bedste brætspil

17.45 Danmarks største cosplay catwalk-konkurrence

 

Billetter til DR Frit spil

Enkeltbillet DKK 50,-

Familiebillet DKK 120,- (gælder to voksne og max tre børn u. 18 år)

Børn under 3 år: GRATIS

Fuld udklædte cosplayers: GRATIS

 

Du kan bestille billetter til DR Frit spil her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :