fbpx

Gamestop Expo giver et smugkig på efterårets spil

/
/
img

Fire timer i selskab med efterårets spil koster dig næsten 200 kroner

Torsdag den 17. september inviterer butikskæden Gamestop for første gang alle spilfans til et smugkig på efterårets spiltitler, når de sammen med en række spiludgivere og -distributører indtager Bella Center med Gamestop Expo.

Gamestop Expo åbner dørene torsdag klokken 9, og det er så muligt at købe billet til enten at deltage indtil klokken 13. Eller at investere i en eftermiddagsbillet som giver adgang fra klokken 14 til 18. En billet koster 199 kroner og kan købes online her.

projectMorpheus1 (1)
PlayStation har deres virtual reality-brille Morpheus med på Gamestop Expo

”De sidste fire år har GameStop Expo fungeret som en lukket konference og udstilling for de butiksansatte, men i år har vi øjnet en interesse blandt vores kunder for at deltage i sådan et arrangement. Vi kan give vores kunder mulighed for at prøve spillene, før de udkommer, mulighed for at møde folk fra branchen og for at opleve spil på en ny måde,” fortæller Niall Lawlor, chef for GameStop i Nordeuropa, til SkalViLege.nu.

Der er over 20 spil på programmet til Gamestop Expo, og der bliver blandt andet mulighed for at prøve på Gamestop Expo er blandt andet titler som Lego Dimensions, Lego Marvels Avengers, Mario Tennis: Ultra Smash, Super Mario Maker, FIFA 2016 samt en række spiltitler rettet mod de lidt ældre spillere.

Sony PlayStation har også deres virtual reality system Morpheus VR med i Bella Centeret – det bliver første, der er mulighed for at opleve det i Norden overhovedet.

Prisen på de 199 kroner synes dog noget pebret. Og selvom Niall Lawlor lover, at de kun fire timer i selskab med spillene ikke bliver slugt af at stå i kø, så giver billetten ikke adgang til meget mere end muligheden for at prøve spillene, chancen for at vinde konkurrencer og lejligheden til at forudbestille de forskellige titler.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :