fbpx

Anmeldelse: Monster Factory er fyldt med fantasifulde skabninger

/
/
img

Byg store monstre og spænd ben for modstanderne i brætspillet Monster Factory

Monstrene lurer. Slimede fangarme med sugekopper, spidse tænder, glubske munde og store stirrende øjne spreder sig ud over bordet, som de gruopvækkende skabninger brik for brik vokser sig store og farlige.

Brætspillet Monster Factory klarer sig helt uden terninger og bræt, men består i stedet af en masse papbrikker med forskellige monsterdele som tentakler, øjne, kløer, vinger med meget mere. Brikker som inden spillet start blandes og placeres i stakke med bagsiden opad på bordet.

Hver spiller har en enkelt brik til at starte med, og skal så efter tur trække nye brikker. Brikkerne skal bruges til at bygge ens eget monster så stort som muligt – her skal kropsstykkernes form og farve matche hinanden. Men brikken kan også gives videre til en modstander – enten fordi du ikke selv kan bruge den eller som en del af det taktiske element i Monster Factory.

Monstre fortjener en ordentlig afslutning

Det er nemlig ikke nok bare at bygge et kæmpe monster, det skal også afsluttes, før der er point at hente. Og det er her det taktiske element sætter ind, for det kan både være en fordel at tvinge en modstander til at afslutte sit monster, før det vokser sig alt for stort, eller forhindre modstanderen i nogensinde at gøre monsteret færdigt.

Reglerne er meget lette at gå til, og som monstrene vokser sig store kalder de på smilet og fantasien hos både børn og voksne. Faktisk er det sjovt blot at konstruere monstre helt uden at spille, og der er et par blanke brikker med i kassen, så egne monsterdele kan føjes til spillet – det kunne have været fedt med endnu flere blanke brikker.

Monster Factory er et godt lille spil, som er hurtigt at lære, hurtigt at komme i gang med og også hurtigt overstået.

 

Monster_Factory_box _perspective_DK-NO-SE-FI-PL_smallMonster Factory
Antal spillere: 2-6
Aldersgruppe: Fra fem år
Spilletid: 15-30 minutter
Pris: 200 kr.

 

 

Monster Factory var stillet til rådighed af AT Games

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :