fbpx

Byg en bjørn med duft

/
/
img

Build-a-Bear Workshop lancerer bamser med lugt

Teddybjørne og Valentinsdag hører åbenbart uløseligt sammen – i hvert fald hos folkene bag Build-a-Bear Workshop, der gør klar til at lancere en hel ny serie af bamser lige i tide til den 14. februar: Bamser med duft.

Ifølge fagtidskriftet ToyNews udvider Build-a-Bear Workshop sortimentet med hele tre forskellige bamser. En rød bamse der dufter af jordbær, en brun bamse der dufter af chokolade og en blå bamse der skulle dufte af cupcakes.

De nye duftende (eller lugtende, alt efter temperament) bamser vil også blive ledsaget af tøj og tilbehør ligeledes med duft.

ToyNews skriver at bamserne vil blive lanceret over hele verden inklusiv franchise-butikkerne i Europa. Vi har ikke kunnet få en kommentar fra den danske Build-a-Bear Workshop-franchisetager, men sætter næsen op efter, at de danske børn også får muligheden for at sniffe en bjørn.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :