fbpx

Helte og skurke fra The Force Awakens er klar til Disney Infinity 3.0

/
/
img

Disney løfter sløret for to nye Star Wars-figurer til Disney Infinity 3.0

SWFA_PLAYSET_EUR_2DNår Star Wars-fans verden over strømmer i biografen den 18. december for at se den helt nye Star Wars-film, The Force Awakens, kan de bagefter lægge vejen forbi den nærmeste legetøjsbutik.

Den dag lanceres nemlig også et helt nyt Play Set til Disney Infinity 3.0 baseret på den nye film. Disney afslørede allerede i august, at The Force Awakens Play Set følges til dørs af figurerne Rey og Finn, men har netop løftet sløret for yderligere to The Force Awakens-figurer til spillet.

Således får spillerne mulighed for at spille enten som piloten Poe Dameron eller den knap så venlige Kylo Ren.

Begge figurer kan selvfølgelig, ligesom det er tilfældet med alle Disney Infinitys Star Wars-figurer, bruges i både i det nye The Force Awakens Play Set samt i de to Star Wars Play Set, som allerede er udgivet til Disney Infinity 3.0.

Læs også: Disney Infinity 3.0 er lykkens gang

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :