fbpx

Ikea har ladet børn designe årets nye tøjdyr

/
/
img

Når Ikea i år samler ind til Red Barnet og Unicef, så sker det med tøjdyr designet af børn

Ikea har siden 2003 haft en årlig indsamlingskampagne, hvor møbelvarehuset har doneret penge til Unicef og Red Barnet. Det er blevet til godt 77 millioner euro som er gået til at skabe bedre muligheder for fattige børn i verden.

I år løber Ikea tøjdyrskampagne af stablen i perioden den 8. november 2015 til den 2. januar 2016.

Og som noget helt særligt er det i år børn fra hele verden, som har været med til at designe de ti tøjdyr, som i år er knyttet til indsamlingskampagnen. Ikea afholdte i december sidste år en tegnekonkurrence i 40 lande, hvor børn var inviteret til at tegne deres drømmetøjdyr.

De tusindevis af tegninger blev samlet hos Ikea i Sverige, hvor et dommerudvalg fandt frem til netop de ti tegninger, som skulle omsættes fra papir til rigtige tøjdyr.

Du kan herunder se de ti vindertegninger og de tøjdyr, som Ikeas designere har skabt med udgangspunkt i de fantasifulde tegninger. Nederst er en lille video, som fortæller lidt mere om hele processen.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :