fbpx

Lego Ghostbusters får deres eget hovedkvarter

/
/
img

Ghostbusters har svært ved at fange spøgelser, når de ikke har noget sted at spærre dem inde

Siden Lego sidste år lancerede et Lego Ideas-sættet baseret på filmklassikeren Ghostbusters, har Lego-entusiaster verden over ærgret sig over, at sættet ’kun’ bestod af den ikoniske Ecto-1 – den ombyggede 1959 Cadillac Miller-Meteor Ambulance, som filmens hovedpersoner fræser omkring i.

I det oprindelige Lego Ideas-projekt havde ophavsmanden Brent Waller nemlig også bygget Ghostbusters hovedkvarteret – den nedlagte brandstation som spøgelsesjægerne benytter som hovedkvarter. Der har i flere måneder floreret rygter om, at dette sæt alligevel ville blive til noget. Nu har Lego endelig bekræftet rygterne og frigivet officielle billeder af det imponerende Lego-sæt.

   Læs også: Lego Ghostbusters er en barndomsdrøm gået i opfyldelse

 

Ni Lego Minifigurer er klar til at fange spøgelser

Lego-sættet ’Firehouse Headquarters’ kommer til salg i starten af januar. Sættet indeholder i alt 4.634 Lego-klodser og får en mindst lige så imponerende pris på 2.999 kroner.

Brandstationen måler i færdigbygget tilstand 25 centimeter i højden, 9 centimeter i bredden og 38 centimeter i dybden. Væggene kan åbnes, så det er muligt at komme til at lege med sættet.

Selve brandstationen er selvfølgelig udstyret med en stang, vores helte kan glide ned af, når de skal rykke ud til et æterisk nødopkald. Faciliteter til at indespærre spøgelser og alt det andet udstyr, som kendes fra filmen. Der er plads til at parkere førnævnte Ecto-1 i garagen.

Derudover følges sættet til dørs af hele ni Lego minifigurer: Peter Venkman, Raymond Stantz, Egon Spengler, Winston Zeddemore, Janine Melnitz, Dana Barrett, Louis Tully, Zombie Driver og Library Ghost. Ligesom spøgelset Slimer også følger med sammen med et blåt og et lyserødt spøgelse.

   Læs også: Ghostbusters med svungne Lego-former

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :