fbpx

Legos Doctor Who er klar til december

/
/
img

Doctor Who bliver det næste Lego Ideas sæt – tidsmaskinen lander i tid til juletræet

lego doctor who (7)Den tidsrejsende Doctor Who fra BBC’s klassiske tv-serie ankommer i Lego-butikkerne den første december, når det seneste sæt med rødder i Lego-fællesskabet Lego-Ideas langt om længe sættes til salg.

Lego Doctor Who-sættet tager udgangspunkt i Lego-entusiastens Andrew Clarks Lego Ideas-projekt Doctor Who and Companions, som allerede i starten af 2014 opnåede 10.000 stemmer på Lego Ideas-websiden. Dermed gik projektet videre til Legos bedømmelsesudvalg, der ud fra en række faktorer tager stilling til, om et Lego Ideas projekt skal videreudvikles til et kommercielt Lego-sæt.

   Læs også: Doctor Who måske på vej som Lego

Lego valgte imidlertid i første omgang i november 2014 at udskyde beslutningen om Doctor Whos Lego-fremtid, og først i februar i år blev der givet endeligt grønt lys for et officielt sæt baseret på Andrew Clarks projekt.

Og nu er der endelig dukket officielle billeder op af det nye sæt, som samtidig har fået en lanceringsdato og pris. Prisen kommer i Europa til at ligge på 59,99 euro. Det er samme pris som Lego Ideas The Big Bang Theory-sættet, der i Danmark koster 549 kroner.

Legos Doctor Who-sæt er selvfølgelig bygget op omkring Doctor Whos nærmest legendariske tidsmaskine – den såkaldte Tardis – der ledsages af Lego minifigurer af hele to forskellige Doctor Who-inkarnationer. Den ellevte Doctor Who, der i serien spilles af skuespilleren Matt Smith, og den tolvte Doctor Who, der spilles af Peter Capaldi.

Derudover medfølger der en Lego minifigur af Doctor Whos ledsager Clara Oswald, en Weeping Angel og to Daleks.

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :