fbpx

Anmeldelse: Skylanders SuperChargers træder speederen i bund

/
/
img

Skylanders SuperChargers er en underholdende rodebutik med masser af spiloplevelser

Undermålerskurken Kaos har udtænkt endnu en grum plan for at overtage magten i Skylands, og har sluppet den Apokatastrofale Undergangsstation løs – et våben der kan æde selve himlen. Men selvfølgelig er de heroiske Skylanders klar til at sætte en stopper for unoderne og redde Skylands.

Som med de foregående spil i serien, så kombinerer Skylanders SuperChargers den virtuelle spilverden med det fysiske legetøj. Det er til stadighed fascinerende at placere en af de medfølgende legetøjsfigurer på portalen, og se den dukke op inde i spillet klar til at tage kampen op mod Kaos.

Det helt nye i Skylanders SuperChargers er tilføjelsen af fartøjer – fly, biler og både – der ligeledes placeres på portalen, og når de dukker op inde i spillet, skal der køres ræs. Det føjer en lang række nye elementer til selve spillet, men åbner også op for nye lege, når spillekonsollen er slukket.

   Læs også: Skylanders SuperChargers kører ræs i børnenes fantasi

 

Rodet historie med sjovt spil

Historien i Skylanders SuperChargers er en stor pærevælling af påfund, som ikke altid hænger lige godt sammen. Spiludviklerne har en hovsa måde at fortælle på, hvor det virker som om, at de mere finder på undervejs frem for at levere en regulær fortælling. Det er en rutsjebaneoplevelse, hvor der ikke er andet at gøre end læne sig tilbage og have det sjovt undervejs.

Skylanders Skolen, som blev introduceret i Skylanders: Trap Team, fungerer også denne gang som omdrejningspunktret for spillet. Det er her fra du drager på nye eventyr eller udforsker nogle af de andre muligheder i spillet – såsom at køre ræs.

Som spil er Skylanders SuperChargers langt mere varieret end forgængerne. Skylanders skal fortsat gennemføre actionfyldte baner til fods, hvor fjender skal moses og guldmønter indsamles. Undervejs løser du mindre kombinatorikopgaver og udfordres af banernes fysiske omgivelser og karakteristika – og som altid kan to spillere deltage med hver sin Skylander.

Og så er der selvfølgelig racerløb undervej i historien. Hvor du skal fræse omkring, indsamle objekter, lave flyvehop og skyde fjender i smadder. Når I spiller to i disse sekvenser, så håndterer den ene spiller styringen af fartøjet mens den anden har kontrol over våbnene.

 

Billigere at komme ud i spillets hjørner

Til forskel fra tidligere spil er mængden af nye Skylanders-figurer noget mere overskuelig i år. I alt bliver der til Skylanders SuperChargers kun lanceret 20 nye figurer samt 20 fartøjer. Men alle de mere end 300 Skylanders-figurer, som allerede er udkommet, de fungerer selvfølgelig også i det nye spil – og de kan alle benytte de nye fartøjer.

Samtidig har spiludviklerne denne gang valgt ikke at spærre dele af spillets indhold inde bag de såkaldte elementportaler. Det betyder, at mens selve spillets historie kan gennemføres med indholdet i Skylanders SuperChargers-startpakken, så behøver du kun at investere i et luft- og vandfartøj, hvis du vil ud i samtlige afkroge af spillets historiebårne baner.

   Læs også: Hvilke Skylanders skal du bruge til Skylanders Superchargers?

 

Kør racerløb mod andre spillere online

Udover at det at køre ræs er en integreret del af spillets historie, så kan du selvfølgelig også køre ræs som selvstændig spiltype. Du kan både køre om kap med computerstyrede modstandere, mod en ven hjemme i stuen eller mod tre andre spillere online.

Det er sjovest at køre ræs i landfartøjerne, hvor fornemmelsen af fart og fysik træder klarest frem. Styringen af fartøjer i luften og til vands er fint afbalanceret, men kræver lidt mere øvelse. Og det gælder ikke kun om at komme først, men også om at skyde modstanderne ned med de våben, der samles op undervejs.

I løbet af spillet får du også indsamlet forskellige reservedele og mekaniske stumper, du kan bruge til at modificere dine fartøjer, så de matcher netop din smag. Det er op til dig, hvilke dæk du for eksempel vil bruge, hvilken type affjedring du ønsker, eller om synes der skal stå flammer ud af bagenden.

 

Spiloplevelser til mange timer

Skylanders SuperChargers sprudler af fantasi og leverer en underholdende spiloplevelse, som også varer ved efter spillets historie er gennemført. Dels byder Skylanders Skolen på daglige udfordringer og missioner, men der er også gode spiloplevelser at hente, når der køres ræs online.

 

skylanders superchargers generic pack 2Skylanders SuperChargers
Format: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, iOS
Producent: Activision

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :