Fætter BR solgt til den svenske kapitalfond EQT

/
/
img

Legetøjsforhandleren Top-Toy har langt om længe fundet en køber

Den danske legetøjsforhandler Top-Toy, der står bag mere end 300 BR- og Toys’R’Us-legetøjsbutikker i Norden og Nordtyskland, har igennem længere tid ligget i forhandlinger med flere parter om et salg af den familieejede virksomhed.

Nu er en aftale så faldet på plads med den svenske kapitalfond EQT, der også ejer Tiger-butikkerne. Ifølge en pressemeddelelse fra Top-Toy køber EQT 75 procent af virksomheden og indgår partnerskab med grundlæggerne, familien Gjørup, der fortsat vil være stærkt repræsenteret i virksomheden – uden at pressemeddelelsen dog går i detaljer med, hvilken rolle familien Gjørup fremover vil have i virksomheden.

“Det har været afgørende for os at finde en partner, der deler vores store ambitioner for TOP-TOY. Vi har udviklet TOP-TOY som et familieforetagende i mere end 50 år. Det er vigtigt for os fortsat at være med i udviklingen og forblive en nøglespiller i industrien de næste 50 år”, udtaler Henrik Gjørup, bestyrelsesformand for Top-Toy, i pressemeddelelsen.

Transaktionen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne og forventes afsluttet i januar 2016.

   Læs også: Top-Toy dropper engrosforretningen Norstar

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :