fbpx

Lego siger nej tak til Panter Tanter og tolv andre Lego Ideas-projekter

/
/
img

Lego har afsluttet årets første bedømmelsesrunde for Lego Ideas-projekter og må melde pas

Lego siger nej tak til tretten Lego Ideas-projekter
Her er de tretten Lego Ideas-projekter Lego takkede nej til

Hvis du havde gået og drømt om at se tv-serien Panter Tanter eller Daft Punk realiseret som et Lego-sæt eller håbet på, at den danske legetøjsproducent ville lancere sæt baseret på forfatteren Terry Pratchetts fantasybogserie Discworld eller blot lave en ordentlig Tyrannosaurus Rex-model, så kommer det desværre ikke til at ske.

Lego har netop afsluttet årets første bedømmelsesrunde af Lego Ideas-projekter. I alt havde tretten forskellige projekter opnået 10.000 stemmer på Lego Ideas-websiden, og var dermed gået videre til Legos bedømmelsesudvalg. Her vurderer Lego ud fra parametre som legeværdi, rettigheder, kommercielt potentiale med videre, om de enkelte projekter lader sig realisere som rigtige Lego-sæt.

 

Første gang at ingen Lego Ideas-projekter går videre

Men i denne omgang slap ingen af de tretten projekter gennem nåleøjet. Det er ikke sket tidligere, og som Lego skriver i et blogindlæg på Lego Ideas-websiden, så er de kede af at måtte videregive denne nyhed, da de godt ved hvor meget arbejde de enkelte projektmagere har lagt i deres Lego-modeller.

Lego skriver, at der er flere forskellige grunde til, at de tretten Lego Ideas-projekter ikke går videre. I nogle tilfælde har Lego ikke kunnet opnå enighed med rettighedshavere, eller også har de involverede firmaer ikke været interesseret i at se deres produkter omsat til Lego.

Nogle projekter ligger for tæt op af produkter, som Lego allerede har i sortiment eller har planlagt at lave, mens andre simpelthen ikke leverer en god byggeoplevelse eller er for store i forhold til produktionskapaciteten for Lego Ideas-sæt.

Næste bedømmelsesrunde forventes afsluttet i starten af 2016. Her skal Lego vurdere ni nye Lego Ideas-projekter, blandt andet projekter baseret på tegnefilmserien Adventure Time og børnebogen Den lille prins.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :