fbpx

Skylanders SuperChargers klar til at holde jul

/
/
img

missile-tow-dive-clops-skylanders-superchargersSkylanders-figuren Missile-Tow Dive-Clops gør klar til at skyde julen i gang

Julen nærmer sig med raske skridt. Og det gør den selvfølgelig også i Skylanders SuperChargers, hvor spiludgiveren Activision gør klar til at lancere en helt særlig juleudgave af Skylanders-figuren Dive-Clops.

I anledningen af den forestående højtid har han fået navnet Missile-Tow Dive-Clops, og er foruden de nye julefarver udstyret med et missil med slikovertræk – klar til at holde skarpt øje med onde kræfter, som Activision skriver i deres slagsmateriale.

Missile-Tow Dive-Clops forventes i butikkerne i slutningen af november.

 

Læs også: Hvilke Skylanders skal du bruge til Skylanders Superchargers?

 

Det er ikke første gang der bliver udgivet helt særlige juleudgaver af Skylanders-figurer. Tidligere år har blandt andet bud på Jolly Bumble Blast fra Skylanders: Swap Force og Winterfest Lob-Star fra Skylanders: Trap Team. Du kan se begge figurer herunder.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :