fbpx

Hello Kitty hacket – 3,3 millioner brugerkonti lækket Nyheder

Brugeroplysninger fra Hello Kitty-onlinefællesskabet SanrioTown frit tilgængelige på nettet

Hello Kitty tager med sine runde, bløde former imod børn fra hele verden på websiden SanrioTown.com. Men katten har gevaldige problemer med sikkerheden, det skriver websiden The Register.

Indholdet fra den primære database tilknyttet SanrioTown samt en række andre websider med officiel tilknytning til Hello Kitty er blevet fundet på nettet af sikkerhedsresearcheren Chris Vickery, der anslår, at indholdet har været kompromitteret siden den 22. november.

De lækkede oplysninger inkluderer blandt andet for- og efternavne på brugerne, deres køn, hvilket land de kommer fra, email-adresser samt de spørgsmål og svar, der skal bruges til at genskabe kodeord.

   Læs også: Legetøjsfirmaet Vtech lækker 5.547 danske børneprofiler

Det er blot få uger siden, at det kom frem, at et hackerangreb på legetøjsproducenten Vtech havde kompromitteret blandt andet flere tusinde brugerprofiler tilhørende danske børn, som benytter Vtechs app-butik Learning Lodge samt systemet Kid Connect.

Det er imidlertid næppe mange danske brugerprofiler, der er blevet eksponeret i forbindelse med sikkerhedsbristen hos SanrioTown, da de berørte websider ikke er på dansk.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,