fbpx

Lego Minifigures Series 15 ankommer i starten af 2016 Nyheder

Lego har 16 nye Lego minifigurer klar til samlerne – imens venter Lego Disney minifigurer i kulissen

Lego Minifigures Series 15 (4)Lego er klar med billeder af den kommende Lego Minifigures serie 15, der forventes i butikkerne senest i februar 2016. Modsat den forrige serie, der var tematiseret omkring Halloween, så favner den nye serie i vanlig stil en række forskellige minifigurer.

Lego har endnu ikke officielt sat navne på de 16 nye figurer i den nye serie, men som du kan se på billedet herunder, er der blandt andet blevet plads til en balletdanser, fribryder, bondemand, astronaut og ikke mindst en Lego-figur i et hajkostume.

På de mere dedikerede Lego-fansider på nettet får Lego særligt ros for langt om længe at producere et sæt krykker. Ligesom den lille Lego-baby, som indianerpigen har i favnen, samt stinkdyret, som følger med dyrefangeren, får positive ord med på vejen.

 

Disney som Lego Minifigures-serie?

I mellemtiden er der på ny pustet til rygterne om, at Legos næste serie af minifigurer kommer til at fokusere på Disney-figurer. På websiden Eurobricks er der dukket en liste op, som blandt andet nævner klassiske figurer som Mickey Mouse, Anders And, Peter Pan, Kaptajn Klo og de fem følelser fra tegnefilmen Inderst Inde som muligt indhold i en Lego Disney Minifigures-serie.

Lego har endnu ikke kommenteret på rygterne overhovedet, så Eurobricks liste skal givet tages med et stort gran salt.

Lego Minifigures Series 15 (1)

 

 

 

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,