fbpx

Shopkins-figur solgt for rekordssum

/
/
img

Unik Shopkins-figur i krystal solgt for 147.000 kroner

Siden legetøjsproducenten Moose Toys lancerede Shopkins-figurerne sidste sommer, er de gået hen og blevet en verdensomspændende succes – der er endda planlagt en tegnefilmsserie om de små indkøbsvognsfigurer, som skulle få premiere i 2016.

Sædvanligvis koster en mini-indkøbskurv med to Shopkins-figurer omkring 30 kroner. Men helt anderledes forholder det sig med Shopkins-figuren Gemma Stone, der netop er blevet solgt på auktionssiden eBay for 147.000 kroner.

Gemma Stone er udført i krystal, og er den eneste Shopkins-figur af sin slags. Moose Toys skabte figuren i februar med tanke på, at den skulle bruges i YouTube-videoer – det var slet ikke meningen at den skulle sættes til salg.

Men fordi fans viste sig at være rigtig interesserede i krystal-figuren, besluttede Moose Toys at sætte den på auktion på eBay. Pengene fra salget er alle blevet doneret til velgørenhedsorganisationen Toy Industry Foundation, der forsyner børn i nød med legetøj.

   Læs også: Køber du legetøj i blinde?

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :