fbpx

Vind: Minions-tegneseriealbummet Lilla panik

/
/
img

Konkurrence: Deltag i lodtrækningen om en Minions-tegneserie

Minions Lilla Panik (2)Superskurken Grus trofaste håndlangere, de gule Minions, er ikke blot utrolig hårdføre – de er også meget elskelige. Og så har de angiveligt eksisteret stort set siden tidernes morgen, hvis vi skal tro tegnefilmen Minions, som for nylig udkom på dvd.

Minions har også netop fået udgivet deres andet Minions-tegneseriealbummet med titlen Lilla Panik. Det er begået af de to franske serieskabere Renaud Collin og Stéphane Lapuss. Albummet 48 seriesider er i det store hele ordløse, og således fremragende underholdning for både store og små.

 

   Læs også: Syv pakkekalendere med legetøj til alle juledagene

 

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i et par eksemplarer af det herlige tegneseriealbum, som vi selvfølgelig udlodder i en lille konkurrence. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er at svare på spørgsmålet herunder.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Denne konkurrence er sponsoreret af Forlaget Forlæns og varer indtil den 16. december kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :