fbpx

Bernie Sanders er en actionfigur

/
/
img

Den amerikanske politiker Bernie Sanders kan nu forudbestilles på Kickstarter

Bernie Sanders er en actionfigur (3)Uanset udfaldet af det igangværende amerikanske primærvalg, så har den demokratiske politiker Bernie Sanders gjort et stort indtryk på designvirksomheden FCTRY, der på blot to dage efter de satte gang i en crowfunding-kampagne på Kickstarter, har indhentet finansiering til at producere en Bernie Sanders actionfigur.

”Han huskede os på, hvordan det føles, at turde drømme stort!” lyder det fra FCTRY-designhold, der havde sat et mål på 15.000 dollar for Kickstarter-kampagnen, der allerede i skrivende stund har rundet knap 64.000 dollar (cirka 430.000 kroner).

   Læs også: Donald Trump som actionfigur

Bernie Sanders actionfiguren er designet af den amerikanske kunstner Mike Leavitt, der tidligere også har lavet en Hillary Clinton actionfigur for FCTRY. Figuren er desværre ikke med bevægelige led – så mængden af ’action’ er til at overskue.

Figuren koster 20 dollar at forudbestille (cirka xx kroner), og heraf går en dollar direkte som bidrag til Bernie Sanders valgkampagne. FCTRY regner med at have figurerne klar i juli.

Du kan herunder se FCTRY kampagnevideo for Bernie Sanders actionfiguren – den er ment som en homage til 1980’ernes tv-reklamer for dukken My Buddy.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :