Danske Mew medvirker på hyldestalbum til Transformers Nyheder

Legetøjsfirmaet Hasbro udgiver musikalbum inspireret af Transformers

Transformers Roll OutLegetøjsserien Transformers fra Hasbro har allerede med større eller mindre succes været turen omkring alt fra tegnefilm og computerspil til biograffilm og tegneserier.

Nu er tiden så kommet til den første albumudgivelse inspireret af Transformers.

Transformers Roll Out skal ifølge Hasbro ses som en hyldest til Transformers, og vil indeholde i alt ti numre af såvel etablerede som helt nye navne. Det med danske øjne mest interessante bidrag på albummet er nummeret Count to ten, som den danske rockgruppe Mew står bag.

Hasbro har netop gjort det to første singler fra det kommende album tilgængelige via iTunes. Singlerne Roll Out af Mount Holly og Gigantik af Crash Kings kan således allerede købes og downloades, ligesom hele albummet kan forudbestilles.

Foruden den digitale udgave bliver Transformers Roll Out også udgivet som både cd og vinyl i et begrænset oplag, som vil være tilgængeligt i udvalgte butikker den 15. april.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,