fbpx

Fodboldspillere og Disney-figurer som Lego Minifigurer

/
/
img

Lego lancerer yderligere tre serier Lego Minifigures i 2016

Legos designere har haft rigtig travlt – legetøjsfirmaet lancerer nemlig hele fire forskellige Lego Minifigures-serier i løbet af 2016. Det blev afsløret i forbindelse med årets store legetøjsmesse i Nürnberg.

Den første af serierne er den Lego Minifigures Series 15, som dukkede op i butikkerne allerede i januar.

Den anden serie af Lego Minifigures lanceres i forbindelse med EM i fodbold. Her har Lego indgået et samarbejde med det tyske fodboldforbund om serien ”Die Mannschaft” – eller slet og ret Holdet – som dukker op til maj.

”Die Mannschaft” bliver en serie på 16 figurer baseret på det tyske fodboldlandshold, og vil efter al sandsynlighed primært være til salg i Tyskland.

 

Disney som Lego Minifigures

Senere på sommeren skulle den serie af Lego Minifigures, der er baseret på Disney figurer, og som der længe har verseret rygter om på en række Lego-fansider, så endelig dukke op i butikkerne. Det skriver websiden Zusammengebaut.com.

Disney-serien skulle komme til at bestå af i alt 18 forskellige figurer, og skal vi tro en tidligere lækket liste over muligt indhold i poserne, så bliver der blandt andet tale om klassiske figurer som Mickey Mouse, Anders And, Peter Pan, Kaptajn Klo og de fem følelser fra tegnefilmen Inderst Inde.

Endelig vil der til efteråret udkomme en helt almindelig Lego Minifigures serie 16.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :