fbpx

Playmobil indgår historisk samarbejde med Funko Nyheder

Amerikanske Funko lancerer en helt nye serie af Playmobil til samlere

Når det amerikanske legetøjsfirma Funko selv kalder deres nye samarbejdsaftale med den tyske legetøjsproducent Playmobil for historisk, så er det ikke udelukkende et udslag af vanlig tom pr-snak.

Playmobil har nemlig traditionelt haft det helt fint med at designe deres egne produkter fra bunden – og selvom Playmobil blandt andet har aftaler med Porsche, så har de i modsætning til for eksempel Lego holdt sig langt væk fra licensprodukter baseret på popkulturelle fænomener.

Det laver Playmobils aftale med Funko til om på, som gæsterne på den netop overståede New York Toy Fair kunne konstatere..

   Læs også: Sådan blev Playmobil en verdenssucces

 

Sherlock Holmes som Playmobil-figur

Funko har nemlig fået licens til at producere en helt nye serie af Playmobil-figurer rettet specifikt mod samlermarkedet. Figurer der vel med en højde på 15 centimer er dobbelt så høje som almindelige Playmobil-figurer.

Den første serie af Playmobil-figurer fra Funko vil basere sig på blandt andet tv-serierne Sherlock og Doctor Who, Charlie og chokoladefabrikken, Teenage Mutant Ninja Turtles og science fiction-klassikerne Tilbage til fremtiden og Ghostbusters.

Figurerne forventes klar i butikkerne til sommer, og får i USA en vejledende pris på 14,99 dollar (cirka 100 kroner).

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,