fbpx

Konkurrence: Vind  de særlige Skylanders påskeæg

/
/
img

Deltag i lodtrækningen om Eggcited Thrillipede og Spring Ahead Dive Bomber til Skylanders SuperChargers

I Skylands er Eggcited Thrillipede helt vildt klar til at forsvare sin titel som regerende Drageægsmesterkaster. Sidste år anklagede Kaos ham nemlig fejlagtigt for at pakke æggene ind i dobbeltklæbende tape – og det kan Eggcited Thrillipede selvfølgelig ikke have siddende på sig.

For at bevise overfor alle i Skylands, at sidste års sejr ikke bare var et tilfælde, har Eggcited Thrillipede derfor sagt ja til at deltage i konkurrencen med den ene af sine hænder bundet bag ryggen.

Andetsteds i Skylands bereder en gruppe helte sig på at snige sig ind i en bister hydras rede under vandet. Til det formål har de forklædt en Dive Bomber som et æg i håbet om, at hydraer passer på æg fremfor at spise dem.

   Læs også: Hvilke Skylanders skal du bruge til Skylanders Superchargers?

 

Hvilken Skylander fejrer halloween?

Hvert år op til påske bliver der lanceret helt særlige Skylanders – og i år er det figuren Eggcited Thrillipede og fartøjet Spring Ahead Dive Bomber, der skal tage kampen op mod det traditionelle påskeæg. Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i et sæt, og dem vil vi gerne udlodde til en heldig læser.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet herunder. Så trækker vi lod blandt de rigtige besvarelser, og sender figur og fartøj direkte til vinderen.

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Activision og varer indtil den 28. marts kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :