fbpx

Legos omdømme ligger i top ti på verdensplan

/
/
img

Lego Koncernen har verdens sjette bedste omdømme

Hvert år offentliggør analyseinstituttet Reputation Institutes deres årlige RepTrak 100 liste over virksomheder med det bedste omdømme – og for sjette år i træk placerer danske Lego sig blandt de ti øverste virksomheder på listen.

På listen for 2016, som blev offentliggjort i går, lander Lego Koncernen i år på en sjetteplads. Sidste år lå Lego på en femteplads, mens virksomheden i 2014 kun lige sneg sig ind på en tiendeplads.

“Vi er meget tilfredse med anerkendelsen og for at være blandt de 10 virksomheder i verden med det bedste omdømme for sjette år i træk. Det er et vidnesbyrd om, at mennesker over hele verden sætter pris på LEGO Koncernen, det vi står for, og det vi gør, ” siger Julia Goldin, Executive Vice President & Chief Marketing Officer i LEGO Koncernen.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :