fbpx

Her er alle de nye Lego Disney Minifigures

/
/
img

Se billederne af alle 18 nye Disney minifigurer fra Lego

Lego Disney Minifigures_2Nu er det endeligt officielt – Lego lancerer den 1. maj en serie på 18 minifigurer baseret på figurer fra Disney- og Pixar-tegnefilm. Det fremgår af en pressemeddelelse, som Lego netop har udsendt.

Rygterne omkring Lego Disney Minifigures har imidlertid floreret på internettet i mere end et år, og for blot en måned siden dukkede der det første, knap så kønne og alt andet end officielle, foto op af de 18 nye figurer.

Sammen med pressemeddelelsen har Lego også udsendt officielle foto af alle 18 figurer – som du kan se nederst.

 

Sådan får du et komplet sæt Disney-figurer

”I mere end 16 år har børn genskabt deres favorit Disney-historier gennem leg med Lego. I år glæder vi os over at kunne tilbyde en bred samling af Disney-figurer fra de klassiske historier til Disney-ikoner, der aldrig tidligere har været gengivet som Lego og på den måde skabe nye muligheder for kreativ leg for såvel Disney- som Lego-fans,” udtaler Jill Wilfert fra Lego-koncernen i pressemeddelesen.

Lego Disney Minifigures bliver tilgængelig både i Legos egne butikker og legetøjsbutikker generelt.

Hvis du ikke helt har tålmodigheden eller temperamentet til selv at købe de små poser med figurer i jagten på en komplet serie, så planlægger blandt andet den københavnske legetøjsbutik Superhelten at tilbyde komplette sæt til en pris på 450 kr. (18 poser á 25 kroner stykket).

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :