fbpx

Pokémon kan fejre 20 års jubilæum med salgsmilepæl Nyheder

På to årtier er der blevet solgt over 200 millioner Pokémon-spil

Pokémon har på blot 20 år, siden de to allerførste spil, Pokémon Red og Pokémon Blue til Game Boy, udkom i 1996, udviklet sig ikke blot til en økonomisk succes men også et fænomen.

Ved udgangen af februar i år er der blevet solgt ikke mindre end 200 millioner Pokémon-spil. Og det er vel og mærket kun regulære Pokémon-spil. Hvis de forskellige spinoff serier tælles med, så ligger det samlede salg på 279 millioner spil.

Pokémon samlekortspillet er ligeledes en stor succes. Det vurderes, at der i de 74 lande og 11 sprog, som spillet er udgivet i og til, er blevet solgt mere end 21,5 milliarder Pokémon-kort.

Nintendo har netop udgivet spillet Pokkén Tournament til Wii U. Men de næste rigtige Pokémon-spil udkommer først sidst på året til Nintendo 3DS – titlerne bliver denne gang Pokémon Sun og Pokémon Moon.

Du kan se traileren til Pokémon Sun og Pokémon Moon herunder:

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,