fbpx

Hasbro vil forene G.I Joe, M.A.S.K. og Micronauts i et samlet filmunivers

/
/
img

Prominente manuskriptforfatteren skal skabe et fælles univers for klassiske legetøjsserier

Hasbro har i samarbejde med filmselskabet Paramount Pictures haft god kommerciel succes de fire film baseret på legetøjsserien Transformers og har ganske givet også tjent gode penge på de to G.I Joe-film – nu er det planen at forene en række legetøjsserier i et samlet filmunivers.

I første omgang har Hasbro og Paramount kig på legetøjsserierne G.I Joe, Micronauts, Visionaries, M.A.S.K. og ROM, og for at få enderne på et sådant filmunivers til at mødes, har de to selskaber hyret en række prominente manuskriptforfatteren.

   Læs også: Hasbro relancerer legetøjsklassikeren M.A.S.K. som tegneserie

Akiva Goldsman, der blandt andet har skrevet manuskript til film som I Am Legend og Insurgent, skal både være executive producer på alle de nye film og chef for et forfatterhold bestående af: Lindsey Beer, Michael Chabon, Cheo Coker, Joe Robert Cole, Nicole Perlman, Jeff Pinkner, Nicole Riegel, Geneva Robertson og Brian K Vaughan.

Det er uklart, om også Transformers skal integreres i dette nye filmunivers – under alle omstændigheder er der en femte Transformer-film i produktion, som er planlagt til amerikansk premiere den 23. juni 2017.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :