fbpx

Konkurrence: Vind Deadpool fra Funko Pop-Fabrikations

/
/
img

Deltag i lodtrækningen om superhelten Deadpool i en plysudgave fra Funko

Dead_Pool_Fabrikation_GLAM_1024x1024Superhelten Deadpool er på mange måder ikke så anderledes end mange andre superhelte i Marvel-universet. Han er klædt i et farvestrålede kostume, og er en toptrænet snigmorder og lejesoldat med superevnen til at regenerere sin krop – hvilket gør ham noget nær udødelig.

Men Deadpool er også fuldstændig klar over, at han er en tegneseriefigur. Så udover at han snakker konstant, så taler han ofte direkte til publikum. Nogen han også gør i den Deadpool-film, som havde premiere tidligere i år.

   Læs også: Ti ting du (måske) ikke vidste om Funko Pop

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i en Deadpool-figur fra legetøjsproducenten Funkos såkaldte Fabrikations-serie. Figuren er i samme design som de populære Funko Pop-figurer, men udført i plys så den lige er klar til at blive puttet med.

Denne figur vil vi naturligvis gerne udlodde i en konkurrence blandt læserne.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet herunder.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad der ellers findes af Fabrikations- og andre Funko-figurer, så kan du se et udvalg hos Fantask.dk.

Denne konkurrence er sponsoreret af Wendros AB og varer indtil fredag den 10. juni kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :