fbpx

Nu skal der leges med ’rigtige’ dinosaurer

/
/
img

 

Legetøjsserien Beasts of the Mesozoic tager udgangspunkt i videnskabeligt korrekte dinosaurer

Dinosaurer er ganske enkelt seje – og der er gennem årene blevet lanceret massevis af dinosaurfigurer fra forskellige legetøjsproducenter. Men de har alle, ifølge dinosaurentusiasten og legetøjsdesigneren David Silva, en ting til fælles. De har ikke meget at gøre med virkelighedens dinosaurer.

”Siden jeg startede med at arbejde i legetøjsbranchen i 2003, har jeg på den ene eller anden led været involveret i tre forskellige projekter med detaljerede, bevægelige dinosaurtøj. Hver gang er projekterne enten blevet droppet undervejs eller direkte afvist,” fortæller Silva til webmediet Motherboard.

Legetøjsdesigneren har derfor taget sagen i egen hånd, og lanceret en såkaldt Kickstarter-kampagne for at kunne lancere Beasts of the Mesozoic. En serie af videnskabeligt korrekte legetøjsdinosaurer i skala 1/6.

 

Tre arter i Beasts of the Mesozoic

Beasts of the Mesozoic kommer i første omgang til at bestå af tre arter: Velociraptor, Atrociraptor, og Tsaagan, som foruden at være meget detaljeret har hele 26 bevægelige led.

”Noget af det, der inspirerede mig, var at se, hvor lidt dinosaurlegetøj har udviklet sig de seneste årtier. I mellemtiden bliver actionfigurer baseret på superhelte, figurer fra film og transformerende robotter, alt sammen noget jeg elsker, bedre og mere innovative år for år,” siger David Silva.

Og noget tyder på, at Silva langt fra er den eneste, der har savnet nogle mere spændende dinosaurfigurer. Hans Kickstarter-kampagne har for længst passeret målet på 150.000 dollar, og har i skrivende stund indsamlet over 227.000 dollar.

Kampagnen løber syv dage endnu, og skulle du have mod på at smide penge efter projektet, så koster en enkelt dinosaurfigur 35 dollar mens alle tre kan fås for 100 dollar.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :