fbpx

Netflix og Activision sender Skylanders på skolebænken

/
/
img

Skylanders-figurerne får langt om længe deres helt egen animationsserie.

Historien om de heroiske Skylanders og deres evige kamp mod undermålerskurken Kaos har i godt fem år primært haft sit liv i de populære Skylanders-spil. Men nu tager den endelig springet videre til tegnefilm – bedre sent end aldrig.

Spiludgiveren Activision har indgået et samarbejde med streaming-tjenesten Netflix om animationsserien Skylanders Academy, som får premiere til efteråret.

I løbet af de seneste fem år har familier verden over inviteret Skylanders-figurerne indenfor i deres hjem, og nu vil kunne se dem blive vækket til live på Netflix, Vi kunne ikke have fundet et bedre hjem til Skylanders Academy,” lyder det fra Bobby Kotick, direktør for Activision, i den officielle pressemeddelelse.

Skylanders Academy følger en gruppe Skylanders-helte med hver deres element-kræfter og personligheder, som rejser omkring i Skylands-universet for at beskytte det mod onde kræfter, samtidig med at de skal vise en ny gruppe kadetter, hvordan ting gøres på den rigtige Skylanders-facon.

Stemmerne til hovedpersonerne i den kommende animationsserie leveres af Justin Long (Spyro), Ashley Tisdale (Stealth Elf), Jonathan Banks (Eruptor) og Norm MacDonald (Glumshanks), mens navne som Susan Sarandon, Daniel Wu, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara og Bobcat Goldthwait også står på rollelisten.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :