fbpx

Verdens største Nerf-blaster

/
/
img

Dette er Nerf-blasteren, der altid sikrer dig sejren

Større er ikke altid bedre. Men lige netop når det handler om Nerf-blastere, så har den tidligere Nasa-ingeniør Mark Rober helt sikkert en fordel med sin hjemmebyggede Nerf-blaster, der angiveligt skulle være verdens største af slagsen.

Mark Rober har samarbejdet om projektet med folkene bag web-serien Eclectical Engineering, og resultatet er en Nerf-blaster der kan affyre sine skumpile med en fart på op imod 64 kilometer i timen.

   Læs også: Bevæbnet med skumgummi og Nerf-blastere

Til at levere det fornødne lufttryk benytter den store Nerf-balster en tryktank fra et paintball-gevær, som har kapacitet til 20 skud i alt. Selve pilene er konstrueret af de skumgummirør, som sædvanligvis benyttes til swimmingpools, samt en toiletsvupper, så de i lighed med almindelige Nerf-darts kan sidde fast, når de rammer.

Du kan se Mark Robers Youtube-video om projektet herunder:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :