fbpx

Furby Connect – mød den seneste tilføjelse til Furby familien

/
/
img

Furby vender tilbage, og denne gang kan du slukke for uhyret

Nu kan du endelig slukke for FurbyFurby er endnu engang på vej til legetøjsbutikkernes hylder, denne gang i en version kaldet Furby Connect – et navn der hænger sammen med skabningens nye trådløse bluetooth-forbindelse til omverdenen.

Legetøjsfirmaet Hasbro beskriver Furby som en ”interaktiv følgesvend med masser af personlighed” – men for mange forældre er Furby også et larmende monster uden en sluk knap, og som altid synes at sætte i gang lige når børnene er faldet i søvn.

Den bedste nyhed i forbindelse med den kommende Furby Connect må derfor være, at Furby nu kan falde i søvn på kommando. Der medfølger nemlig en sovemaske, som klikkes på Furbys øjne, så den slukker.

   Læs også: Furby Boom griner, prutter og lægger æg

 

Furby øjne har fået farver

”Hver gang vi videreudvikler Furby, vil vi gerne introducere børnene for nye måder at lege på. Og både børn og Furby-fans har fortalt os, at de gerne vil have en skabning, som de kan interagere med på flere måder. Vi har derfor i forbindelse med Furby Connect skabt en helt ny teknologisk infrastruktur, så børn kan udvikle et forhold til deres Furby mens de griner af videoer eller synger sange sammen – ligesom de ville gøre det med en hvilken som helst anden ven,” udtaler Kenny Davis, Hasbros internationale marketingsdirektør, i en pressemeddelelse.

Ligesom de tidligere Furby-udgaver så er Furby Connect også forsynet med sensorer og mikrofon, så den reagerer på berøring og lyd – ligesom den selvfølgelig fortsat har sit helt eget sprog, Furbish, at ytre sig på. Ifølge Hasbro skulle der ligge godt 1.000 forskellige fraser i dyrets indbyggede hukommelse.

Øjnene er denne gang fuld farve LCD-skærme, og de bruges blandt andet til at give udtryk for Furbys humør via 150 forskellige animationer. Og så er Furby blevet udstyret med en antenne oven på hovedet.

 

Furby Connect (3)Furby kender nu klokken

Antennen hænger sammen med Furby Connects trådløse bluetooth-forbindelse, som bruges til at skabe kontakt mellem Furby og den nye Furby Connect World app. I bund og grund har Hasbro blot opgraderet teknologien, så Furby ikke, som i de to forrige udgaver, skal kommunikere med barnets tablet via lyde.

Furby Connect er således ikke i sig selv direkte forbundet til internettet, der er ikke nogen der lytter med på barnets samtaler med dyret, og selvom Furby Connect nu har mulighed for at kende klokken og datoen, og derfor kan bede om morgenmad på det rigtige tidspunkt eller ønske glædelig jul, så har den ikke nogen geografiske data, og kan ikke bruges til at spore, hvor barnet befinder sig.

Eller sagt på en anden måde så skulle de nye Furby-ejeres fysiske såvel som digitale privatliv være sikret.

Tanken skulle i stedet være, at antennen på Furbys hoved lyser op, når der er nyt indhold som for eksempel musik eller videoklip i Furby Connect World app’en, der også giver mulighed for at tage sig af Furby, fodre den, opfostre de små Furblings og spille spil (antennen kan angiveligt fungere som joystick).

Furby Connect ankommer i de amerikanske butikker i løbet af juli måned, hvor prisen kommer til at ligge på 100 dollar. Hvornår Furby Connect bliver tilgængelig i de danske legetøjsbutikker vides ikke. Hasbro oplyser til SkalViLege.Nu, at det endnu er usikkert, om Furby Connect når at ankomme til efteråret 2017, da en dansk lancering afhænger af mulighederne for at lokalisere såvel Furby som app.

 

 

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :