fbpx

Nu kan du satse penge på Pokémon Go

/
/
img

Australske bookmakere åbner for spil på Pokémon Go

Nintendos Pokémon Go er på under en uge gået fra at være et mobilspil til et regulært fænomen. Endnu er spillet kun officielt udgivet i Australien, New Zealand og USA, og det har allerede flere brugere end dating-app’en Tinder og tæt på at have flere daglige brugere end Twitter.

Ikke alene har Pokémon Go sendt Nintendos aktiekurs i vejret, det har også fået en række andre virksomheder til at kigge nærmere på potentielle måder at tjene penge på de mange Pokémon-jægere.

Her i blandt den australske bookmaker Sportbets, der har åbnet op for en række væddemål med Pokémon Go i centrum. Det skriver webmediet Business Insider.

Du kan for eksempel spille på, om du tror Pokémon Go vil have flere brugere end Twitter inden udgangen af 2016 – og Sportbets må have tiltro til spillets succes. Satser du på et ja, får du nemlig kun pengene igen 1,05 gange. Skulle du imidlertid være af den opfattelse, at det ikke kommer til at ske, kan du få pengene igen 8,5 gange.

   Læs også: Pokémon Go for begyndere

 

Pokémon Go bliver ikke større end Facebook

Sportbets tvivler imidlertid på, om Pokémon Go kan overhale Facebooks 1,65 milliarder månedlige brugere – satser du på et nej, får du pengene igen 1,08 gange, men hvis du tror på det, kan du få dine penge igen syv gange.

Bookmakeren tilbyder også væddemål på, hvilken australsk politiker der er den første der bliver fanget på kamera, mens han eller hun spiller Pokémon Go i parlamentssalen. Ligesom det er muligt at sætte penge på, hvilket sted i Australien der bliver det første til at bandlyse brugen af Pokémon Go.

Og så kan du selvfølgelig også indgå et væddemål på, hvor der først bliver fundet en ‘Legendary Pokémon’ i Sydney eller Melbourne. Skal vi tro Sportsbets odds, så kommer det til at ske enten i Hyde Park i Sydney eller Melbourne Cricket Ground.

   Læs også: Pokémon Go – sådan kommer du i gang!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :