fbpx

Konkurrence: Vind eksklusiv Green Arrow til Lego Dimensions

/
/
img

Deltag i lodtrækningen om sjælden Lego Green Arrow-figur

Green Arrow (1)Når Lego-klodser og computerspil mødes i Lego Dimensions, så sker det i en virtuel verden, som allerede favner nu hele 14 forskellige fiktionsuniverser – lige fra Ninjago over klassiske film som Ghostbusters og Tilbage til Fremtiden og til superheltene fra DC-universet.

Den 27 september sættes der gang i udgivelsen af de næste serier af figurer og indhold til Lego Dimensions, og så kommer spillets verden til at rumme ikke mindre end 30 forskellige fiktionsuniverser. Det er lige til at blive helt forpustet af.

   Læs også: Lego Dimensions for begyndere

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat på den helt særlige Green Arrow-figur til Lego Dimensions. En figur som er blevet produceret i et begrænset oplag, og kun er blevet uddelt som gave til deltagere på tegneseriemessen San Diego Comic Con samt spilmesserne E3 i USA og den nyligt afholdte GamesCom i Tyskland.

Denne figur vil vi selvfølgelig gerne udlodde blandt jer læsere. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet herunder.

Denne konkurrence er sponsoreret af Warner Bros Entertainment og varer indtil 9. september kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :