fbpx

Min kone ser ikke frem til Skylanders Imaginators

/
/
img

Vi mødtes med Paul Reiche fra spilfirmaet Toys For Bob til en snak om Skylanders Imaginators

“Vi forsøger hver gang at skabe noget nyt. At skubbe til genren,” indleder Paul Reiche, direktør og medstifter af spiludvikleren Toys For Bob, som står bag Skylanders.

Udenfor det lille afsondrede mødelokale, hvor  Paul Reiche tager imod til interview, høres den konstante summen fra verdens største spilmesse GamesCom i Køln – i løbet af fire dage lægger mere end 350.000 spilfans vejen forbi for at prøve alle de nye spil.

Men i det lille airconditionafkølede rum er opmærksomheden rettet mod bordet foran direktøren, hvor der står et udvalg  af de helt nye figurer til Skylanders Imaginators, det sjette spil i serien.

“Min kone ser ikke frem til årets udgivelse,” griner Reiche: “Jeg har alle de figurer, som er blevet udgivet. Jeg bliver ved med at købe de her kasser i Ikea, så figurerne kan komme op på væggen i soveværelset. Og når vi så slukker lyset, står alle de selvlysende figurer og lyser op.”

   Læs også: Skylanders for begyndere

 

Børnene skal lave deres egne Skylanders

Creation Crystals
Spillernes egne Skylanders lagres i en Creation Crystal

Det nye i Skylanders Imaginators er, at spillerne denne gang skal skabe deres helt egne Skylanders.

Paul Reiche fortæller, at lige siden det første Skylanders-spil udkom i 2011, har børn fra hele verden sendt ham og udviklerholdet tegninger med deres egne Skylanders: “Så nu skal de få lov at hjælpe med at lave Skylanders.”

Skylanders Imaginators holder fast i spilseriens nu ti elementer, og lægger samtidig ti forskellige Battle Class oveni, som spillerne vælger imellem, når de første gang skal lave deres egen Skylander i spillet.

Figurens Battle Class har betydning for, hvilke typer våben og hvordan den nye Skylander kæmper. En Quickshot benytter for eksempel skydevåben, mens en Smasher er bevæbnet med stor tunge slagvåben.

Derudover har spilerne frit valg mellem et utal af hoveder, overkroppe, ben, våbendesign, hjelme og effekter og så videre. ligesom der skal vælges stemme, musik og slagord til den nye figur. Der er med andre ord mulighed for at skabe virkelig unikke figurer.

“Allerede få uger efter spillet er ude, vil der findes millioner af forskellige Skylanders,” siger Paul Reiche, der håber at børn vil bruge spillets nye Selfie-funktion til at tage billeder af deres skabninger og dele dem med hinanden og omverdenen.

 

Du kan lave om på din Skylander undervejs

Spilleren lagrer sin egen figur i en såkaldt Creation Crystal, som kan tages med i lommen, hvis der nu skal spilles Skylanders Imaginators hos en ven. Samtidig dukker der en række Skylanders Sensei-figurer op i butikkerne – for intet Skylanders-spil uden nyt legetøj.

Kaos er blandt de nye Skylanders Sensei-figurer – eller rettere hans klon er.
Kaos er blandt de nye Skylanders Sensei-figurer – eller rettere hans klon er.

Paul Reiche fortæller, at de forskellige Skylanders Sensei er knyttet til spillets Battle Class-system, og derfor, udover at kunne benyttes til at spille spillet, også låser op for nye evner og udstyr, når de placeres på portalen. Ligesom det bliver nødvendigt at spille med en Skylanders Sensei for at få adgang elementområderne i spillet.

“Vi kalder dem elemental realms i år, da de er større end de tidligere. Det er blandt andet her, at spillerne kan finde sejt udstyr og våben til deres egen Skylander-krationer,” fortæller Reiche.

Han understreger dog, at Skylanders Imaginators, ligesom det har været tilfældet med alle tidligere spil i serien, kan gennemføres fra start til slut med indholdet Startpakken – og at spillerne også her vil finde nye ting undervejs, som de kan bruge hvis de vil lave om på deres Skylander eller lave helt nye figurer.

“Jeg tror bestemt at børn får lyst til at spille spillet igennem flere gange. Jeg vedd fra mig selv, at hver gang jeg finder nye stemmer, hoveder eller udstyr, så har jeg lyst til at se dem i funktion, udforske mulighederne og dykke tilbage ind i spillet,” slutter Paul Reiche.

Skylanders Imaginators udkommer den 14 oktober PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 og Xbox One.

 

Se den seneste trailer for Skylanders Imaginators herunder:

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :