fbpx

Verdensmesteren i Pokémon er dansk Nyheder

Glem alt om håndholdsejre og olympiske guldmedaljer – vi har en dansk verdensmester i Pokémon!

Verdensmesterskabet i Pokémon-samlekortspillet er netop løbet af stablen i San Francisco, hvor 15-årige Jesper Eriksen fra Fyn sikrede sig sejren i Senior Divisionen.

Jesper Eriksen blev i februar i år nummer tre ved Europamesterskaberne i Pokémon, og sikrede sig dermed en plads ved turneringen i San Francisco.

   Læs også: Pokémon Go for begyndere

Her deltog spillere fra 35 lande, og Jesper Eriksen skulle igennem ni runder, før han kunne sikre sig sin verdensmestertitel og den flotte Pikachu-pokal.  Præmien bestod derudover af en garanteret plads ved næste års verdensmesterskaber samt et legat på 25.000 dollar, som skal gå til uddannelse.

“Vi er vildt imponerede. Vi har netop afsluttet en af de største Pokémon Play! sæsoner, vi nogensinde har haft i Danmark. Vi har slået rekorden for flest antal deltagere, og der er en voksende interesse for Pokémon netop i år, så det er jo fedt, at det er en danske, som vinder VM,” lyder det fra den Jens Heissel fra Enigma Distribution, der distribuerer Pokémon samlekortspillet i Danmark.

Hvis du vil se, hvilke kort der sikrede Jesper Eriksen verdensmesterskabet, så kan du se hans deck på den officielle Pokémon webside.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,