fbpx

Pokémon Go Plus – fang Pokémons med tryk på en knap

/
/
img

Vi har jagtet Pokémons og tømt PokéStops med Nintendos nye Pokémon Go Plus

Den lille dråbeformede, Poké Ball lignende dims vibrerer to gange hurtigt lige efter hinanden. Knappen i midten lyser op, og et enkelt tryk belønnes med fire små, hurtige vibrationer.

Det hele tager ikke mange sekunder – men uden overhovedet at have telefonen oppe af lommen er endnu et Poké Stop blevet aktiveret, og denne gang kastede det fire forskellige genstande af sig.

 

   Læs også: Pokémon Go for begyndere

 

pokemon-go-plus-1Pokémon Go Plus er nem at bruge

Nintendo har netop lanceret Pokémon Go Plus, der er det første officielle hardwaretilbehør til det populære Pokémon Go spil. En dims der har til formål at gøre det endnu lettere at fange Pokémons og aktivere PokéStops.

Pokémon Go Plus har forbindelse til Pokémon-jægerens smartphone via bluetooth, og parres med Pokémon Go direkte fra spillets indstillingsmenu. Det er enkelt og ligetil at få til at fungere, og understøttes både på iPhone og Android.

På egen hånd er Pokémon Go Plus dog ikke meget bevendt. Den fungerer nemlig kun, hvis Pokemon Go er aktiv på den tilknyttede smartphone, som skal befinde sig i umiddelbar nærhed. Til gengæld kan telefonen forblive i lommen, når du drager på jagt.

 

Du risikerer at gå glip af sjældne Pokémons

Pokémon Go Plus har to funktioner – den kan fange Pokémons og den kan aktivere PokéStops.

Når du er i nærheden af et PokéStop vibrerer den to gange, og når du så trykker på knappen fortæller et antal små vibrattioner, hvor mange genstande du samlede op.

Det er lige så enkelt at fange Pokémons. Igen vibrerer Pokémon Go Plus på en særlig måde, når der befinder sig en Pokémon i nærheden. Et tryk på knappen og spillet kaster automatisk en Poké Ball efter det lille monster.

Men det er også i dette tilfælde at begrænsningerne ved Pokémon Go Plus er tydelige, da den lille dims i sagens natur ikke er i stand til at fortælle dig, hvilken Pokémon du er rendt på, eller hvor stærk den er. Der kastes kun en standard Poké Ball, og enten lykkedes fangsten eller også stikker monsteret af – der er ikke andre mulige udfald.

Samtidig kan du kun fange Pokémons af de typer, som du allerede har registreret i dit Pokédex. Du risikerer med andre ord at gå glip af nye Pokémons på din jagt.

 

   Læs også: 27 ekstra tips og trick til Pokémon Go

 

pokemon-go-plus-2Diskret jagt på Pokémons

Pokémon Go Plus kan enten sættes fast i tøjet med en klemme på dimsens bagside, eller den kan monteres i det medfølgende armbånd, som kun passer til de små og ikke de voksne legebørn. Strømmen leveres af et almindeligt knapcellebatteri, som ifølge Nintendo kan holde i omkring tre måneder.

Der er i forvejen i bund og grund ikke meget spilindhold i Pokémon Go, og med Pokémon Go Plus reduceres de to ting, du primært bruger tid på i spillet, til enkle tryk på en knap uden skyggen af udfordring.

På den anden side er det dejligt og mere diskret ikke at skulle have telefonen fremme hele tiden for at fange Pokémons og tømme PokéStops.

 

Pokémon Go Plus
Pris: 399 kroner

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :