fbpx

Anmeldelse: Lego Dimensions tager på spøgelsesjagt

/
/
img

Ghostbusters Story Pack sparker gang i anden sæson af Lego Dimensions

Når der foregår noget underligt i nabolaget. Når der sker noget mærkværdigt, og det ikke ser for godt ud – så er der kun et sted du kan ringe.

Ghostbusters Story Pack, baseret på filmen fra 2016 og ikke klassikeren fra 1984, er den første større udgivelse i anden sæson af Lego Dimensions, hvor der i løbet af de kommende måneder vil blive føjet i alt 16 nye fiktionsuniverser til spillets eksisterende 14 styks.

   Læs også: Harry Potter træder ind i Lego Dimensions – og han får masser af selskab!

 

ghostbusters-story-pack-screenIntet behov for en ny startpakke

Ghostbusters Story Pack er ikke i sig selv et spil, men på linje med de allerede etablerede Level Packs, en udvidelsespakke til det oprindelige spil – blot med langt mere spilindhold end netop Level Packs.

Det betyder, at du for at kunne give dig i kast med Ghostbusters Story Pack, har brug for den oprindelige Lego Dimensions Startpakke og den såkaldte Toy Pad, som stadig er det centrale element i spiloplevelsen.

Det er nemlig den, der transporterer de medfølgende fysiske Lego-figurer ind i den virtuelle spilverden.

Ghostbusters Story indeholder klodser, så du kan bygge en Ghostbusters-kulisse op omkring Toy Pad samt Lego-figuren Abby Yates og en miniudgave af Ecto-1-bilen. Selve spilindholdet skal downloades, før du kan tage hul på den nye Ghostbusters-historie.

Det er en detalje, som er værd at være opmærksom på, så ungerne ikke forventer, at kunne gå i gang det øjeblik, de smækker figuren på Toy Pad. Hvor lang tid det nye indhold tager at downloade, afhænger naturligvis af internetforbindelsen.

 

Batman og Gandalf med på spøgelsesjagt

Spildesignerne fra TT Games leverer med Ghostbusters Story Pack en virkelig veloplagt genfortælling af filmen, hvor det velkendte Lego-glimt i øjet resulterer i en oplevelse, der sine steder fungerer bedre end forlægget.

Selvom det kun er spøgelsesjægeren Abby Yates der følger med som fysisk Lego-figur, så er hendes resterende tre kollegaer også tilstede rent digitalt. Samtidig er alle de Lego Dimensions-figurer, du allerede måtte have, også inviteret med. Så inden du får set dig om, er både Batman, Gandalf, Grafittitøsen med mange flere i gang med at jagte spøgelser.

 

ghostbusters-story-pack-screen2Velkendt Lego-spiloplevelse

Spildesignet i Ghostbusters Story Pack er skåret over præcis den samme læst, som TT Games benytter i alle deres Lego-spil. Det er derfor et meget velkendt og trygt spilunivers at befinde sig i, når der skal smadres Lego, bygges nyt og løses ikke alt for svære opgaver, for at bevæge sig gennem banerne og historien.

Men TT Games formår også at tilsætte tilstrækkelig mange nye og gode påfund til spilgryden, så underholdningen er intakt. Samtidig udnytter spildesignerne fortsat muligheden for at bringe de fysiske figurer i spil, når Abby Yates for eksempel skal flyttes omkring på Toy Pad for at aktivere spilelementer – det er sundt for spiloplevelsen, at de fysiske klodser ikke er glemt, når først spillet er i gang.

   Læs også: Lego Dimensions for begyndere

 

Alle mod alle i Lego Dimensions Battle Arena

En af de bedste nyheder i anden sæson af Lego Dimensions er de såkaldte Battle Arenas, som åbner op for, at op til fire spillere nu kan dyste mod hinanden via splitscreen – noget der forstærker det sociale element ved at spille.

Der er i alt 21 forskellige Battle Arenas i Lego Dimensions fordelt i forskellige Eventyrverdener lige fra Adventure Time til Harry Potter, som giver mulighed for at spille fire forskellige konkurrencespil. Det kræver dog en af de nye sæson 2-figurer med gyldne bundplader for at tilgå Battle Arenas.

Netop muligheden for at spille flere mod hinanden er ikke blot underholdende men også en tiltrængt fornyelse til et i forvejen fremragende Lego-spil.

 

lego-dimensions-story-pack-boxLego Dimensions: Ghostbusters Story Pack
Format: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U
Producent: TT Games

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :