fbpx

Lær at spille rollespil og male figurer på Viking-Con i efterårsferien

/
/
img

Danmarks ældste bræt- og rollespilsfestival åbner dørene for spilleglade børn og forældre

Danmarks ældste bræt- og rollespilsfestival, Viking-Con, kan i denne weekend indtage Tårnby Gymnasium for 35. gang når dørene slås op for tre dage fyldt med netop bræt- og rollespil i alskens afskygninger.

Således bliver der mulighed for at spille alt fra det digitale kortspil Heartstone, til brætspil som Pandemic og Zombicide til rollespilsscenarier der strækker sig lige fra det hjemmedyrkede Warfluxx, der lover eventyr, fjolleri og kaos, til scenarier baseret på rollespilsklassikeren Dungeons & Dragons.

Der er således plads til garvede spillere og nybegyndere på Viking-Con. Men du skal være opmærksom på, at en stor del af disse turnerings- og scenariepladserne bliver fordelt ved lodtrækning blandt de forhåndstilmeldte til festivalen.

Til gengæld er der plads til alle ved lørdagens Viking-Con Junior-arrangement.

 

Kom til Viking-Con Junior lørdag

Lørdag den 15. oktober inviterer festivalen nemlig børn i alderen 6-12 år og deres forældre til det særlige Viking-Con Junior, som løber af stablen i tidsrummet 14 – 18.

Her bliver der under kyndig vejledning mulighed for at prøve en række brætspil, som arrangørerne lover, er sjove at spille for både børn og voksne. Og hvis ungerne aldrig før har prøvet at spille rollespil, er der også arrangeret et særligt børnevenligt scenarie.

Endelig er der er også mulighed for at lære at male rollespilsfigurer. Festivalen stiller både figur, pensler, maling og ikke mindst vejledning til rådighed.

Entreen til Viking-Con Junior er blot 20 kroner per barn – medfølgende forældre er gratis, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig.

 

Danmarksmesterskab i Settlers of Catan og Ticket to Ride: Europe

Fredag aften danner Viking-Con desuden ramme om det officielle danske mesterskab i brætspillet Ticket to Ride: Europe. Vinderen af denne turnering kvalificerer sig samtidig til Europamesterskaberne i 2017.

Derudover bliver der søndag formiddag afholdt Danmarksmesterskaber i Catan (tidligere kendt som Settlers of Catan). Desværre betyder skift i distributionsrettighederne for spillet, at denne turnering ikke giver adgang til Verdensmesterskaberne.

 

VIKING-CON 35
14-16 oktober 2016

Hvor:
Tårnby Gymnasiums
Tejn Allé 5
2770 Kastrup.

Webside:
Viking-con.dk

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :