fbpx

Test: Baby Flurry Heart er en humørsyg pony

/
/
img

My Little Pony-dukken græder, griner, taler og så er den nuttet – når den er slukket

my-little-pony-baby-flurry-heart-1Baby Flurry Heart er foran på point, allerede inden dukken overhovedet når at blive pakket ud af kassen.

Ikke blot er den nuttet, lyserød og lilla. Den er også en baby. En enhjørning. Og en Fe. Læg dertil at dukken har vinger og kæmpestore øjne.

Det alene er rigeligt til at få SkalViLege.Nu’s femårige legetøjstester Dagmar til at udbryde: ”Den vil jeg have for evigt”.

Dagmar kender i forvejen My Little Pony-universet, så legen er derfor også nem at komme i gang med. Når først Baby Flurry Heart er befriet for sin indpakning.

   Læs også: Fur Real Friends-dragen Torch er charmerende og ildsprudende

 

Det kræver voksenhjælp at befri Baby Flurry Heart

Der er ikke skyggen af chance for at Dagmar på egen hånd kan få Baby Flurry Heart pakket ud af kassen – heller ikke selvom hun har en saks. My Little Pony-dukken er hæftet fast i kassen med kraftige snore, der oven i købet er limet fast i kassen.

Legetøjstesteren har brug for hjælp med at pakke dukken ud

Baby Flurry Heart benytter to AA-batterier, som i den testede udgave følger med og allerede sidder i dukken. Det er værd at være opmærksom på, at kassen er indrettet således, at børn i legetøjsbutikken kan afprøve dukken – batterierne kan derfor godt være kørt i bund fra start.

Af samme årsag skal kontakten bag på dukken slås fra ”Try me”-funktionen til ”On”, før alle dens funktioner er aktiveret. Dukken kan selvfølgelig også slukkes helt. Det kræver øvelse for børn at skifte kontakten mellem dens tre indstillinger.

 

Baby Flurry Heart mangler en sut

Baby Flurry Heart har et relativt begrænset udvalg af lyde, den kan gøre brug af. Den skifter mellem at nynne, græde, grine, snorke, sige ”Uuuh”, ”Nam, nam, nam” med videre. Hornet kan lyse blåt eller rødt afhængig af dukkens humør.

my-little-pony-baby-flurry-heart-5Dukken reagerer, når der trykkes på foden eller på maven, og med i pakken er en sutteflaske og en rangle, som kan benyttes til midlertidigt at gøre dukken i godt humør.

Dagmar er til at starte med lidt presset over, at dukken skifter humør konstant. Det er ikke umiddelbart gennemskueligt for den femårige legetøjstester hvorfor dukken griner eller græder – og den kan af gode grunde ikke give hende et ordentligt svar.

Dukken mangler en sut, mener Dagmar. Hun finder derfor en anden dukkesut, men fordi den ikke er kompatibel med My Little Pony-dukken, så fortsætter den med at græde. Og så grine umiddelbart efter.

 

Baby Flurry Heart skal lege stilleleg

Legetøjstesteren konkluderer, at Baby Flurry Heart har brug for en god lang lur, og beder om at få den slukket: ”Den skal lege stilleleg.”

Når dukken er slukket, kan Dagmar på egen hånd lege med den i eget tempo. Så går det mere flydende. Og hun taler både for sig selv og den. Hun bruger den som en klassisk dukke – putter den op i en dukkevogn for at gå en tur, laver mad til den med videre.

Dagmar tænder for My Little Pony-dukken engang imellem, og så er den tændt i en kort periode, indtil det bliver for meget. Når dukken er tændt, er legen mere abrupt.

 

Baby Flurry Heart er humørsyg

Det at Baby Flurry Heart kan udtrykke sig med lyde, hvilket adskiller ponyen fra en almindelig dukke, er både en styrke og en svaghed.

Lydene virker meget tilfældige, og Dagmar har svært ved at nå at fortolke dem, inden ponyen skifter til et nyt humør. Baby Flurry Heart er med andre ord en temmelig humørsyg skabning. Samtidig kræver dukken en handling (for eksempel at den skal mades) for at få den holder op med at græde. Det bliver lidt kedeligt i længden.

Dagmar synes, at det er fantastisk, at dukken kan sige noget. Men i praksis vælger hun for det meste lydene fra – slukker ofte for ponyen – så hun kan lege med den som en almindelig dukke uden lyd. På den måde er lydene mere en gimmick, end noget der er centralt for legen.

 

my-little-pony-baby-flurry-heart-3My Little Pony: Baby Flurry Heart
Vare nr.: B5365
Vejl. pris 599 kr.
Produktet var stillet til rådighed af Hasbro.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :