fbpx

Test: Nerf-blastere er det hemmelige våben i Star Wars Rogue One

/
/
img

Nerf Imperial Death Trooper Deluxe Blaster er udstyret med selvlysende pile og laserlyde

Nerf Imperial Death Trooper Blaster gør indtryk på SkalViLege.Nu’s ti-årige legetøjstester Alexander, det øjeblik den kommer ud af æsken. Løbet lyser i en sygelig grøn kulør, som får de såkaldte GlowStrike pile til at lyse op i vinterens halvmørke. Når der trykkes på aftrækkeren lyder den helt rigtige Star Wars laserlyd.

Det er enkelt, effektivt og sælger ideen om en Nerf-blaster med Star Wars-tema glimrende. Et stykke legetøj der, i hvert fals indledningsvis, leverer varen, hvor det gælder. Den er ligetil at komme i gang at lege med, og skyder med så tilpas stor kraft, at det er nemt at ramme de ønskede mål i parcelhusstuen – hvis ellers det med at sigte falder på plads.

Og skuddene gør kun for alvor ondt på mødre.

 

Nerf Imperial Death Trooper Deluxe Blaster Blasteren er født med batterier

Som så meget andet legetøj er Nerfs Imperial Death Trooper Blaster pakket ind, så den viser sig godt frem på legetøjsbutikkernes hylder. Hvilket betyder, at den ikke er nemt for legetøjstesteren at få ud af boksen. Der er behov for voksenhjælp til at vriste den fri fra talløse strips.

Men når udpakning først er overstået, er blasteren også lige til at gå til. Hvis barnet nogensinde har haft en Nerf-blaster mellem hænderne, fungerer den helt intuitivt: Kom skumgummipilene i løbet, træk ladegrebet tilbage, tryk på aftrækkeren.

Nerf Imperial Death Trooper Blaster er født med batterier – som så kan være mere eller mindre slidt i bund, alt efter hvor meget blasteren er blevet afprøvet af andre børn i legetøjsbutikken. Hvis du vil være på den sikre side, skal du have tre nye AAA-batterier klar.

 

GlowStrike gør det nemmere at finde pilene igen

Med tre skud i løbet på Nerf Imperial Death Trooper Blaster er der mulighed for at løbe og skyde vildt omkring sig, og den er relativt let at bære rundt på. Den virker driftssikker og robust bygget, og så går det ekstra bling rent hjem: Lys, lyd, selvlysende pile.

Alexander synes særligt at de selvlysende Nerf-pile ser seje ud i mørklagte rum. Og som han pointerer, ”så er de er nemme at finde, fordi de lyser!”

Til gengæld mener legetøjstesteren, at det er ærgerligt, at blasterens lademekanisme ikke selv glider på plads, når den har været trukket tilbage.

Samtidig havde den testede blaster en kedelig tendens til at skubbe uaffyrede skumgummipile halvvejs ud af løbet, når der blev trykket på aftrækkeren. Som så skulle skubbes på plads igen, før den næste pil kunne affyres – det fandt legetøjstesteren i sagens natur ikke særlig tilfredsstillende.

Men så længe den fungerer, er Star Wars Rogue One Nerf Imperial Death Trooper Deluxe Blaster noget nær perfekt til unger, der elsker Nerf-blastere og Star Wars.

 

star-wars-rogue-one-nerf-imperial-death-trooper-deluxe-blaster-4Star Wars Rogue One Nerf Imperial Death Trooper Deluxe Blaster
Vare nr.: B7765
Set til 530 kr.

 

Produktet var stillet til rådighed af Hasbro.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :