fbpx

Test: Nerf-blasteren Hyperfire leverer en byge af blå skumgummipile

/
/
img

N-Strike Elite Hyperfire er den gidtil hurtigste Nerf-blaster

Nerf N-Strike Elite Hyperfire blaster er ifølge Hasbro den hurtigstaffyrende blaster nogensinde – fem pile i sekundet præsterer den motoriserede blaster at sende afsted.

SkalViLege.Nu’s seks-årige legetøjstester Elijah er heller ikke overraskende et stort grin, hver gang blasterens motor sætter i gang, og der fyres op for en byge af blå skumgummipile.

Men inden legen kommer så langt, skal blasterens runde magasintromle først fyldes med i alt 25 skumgummipile. En opgave legetøjstesteren hurtigt fik styr på, og fordi dele af tromlen er gennemsigtig, kan det ses hvordan pilene glide på plads i magasinet. Det er en god detalje, mener Elijah.

Ulempen ved den høje affyringshastighed er så selvfølgelig, at det kun tager fem sekunder at tømme magasinet – og så er det med at finde pilene og fylde tromlen på ny. Her kunne et ekstra magasin være rart at have.

   Læs også: Nerf-blastere er det hemmelige våben i Star Wars Rogue One

Hyperfire er tung at løbe omkring med

Der skal bruges fire D-batterier til Nerf N-Strike Elite Hyperfire blaster, og det er værd at være opmærksom på at disse ikke følger med i pakken. Samtidig er der behov for en lille stjerneskruetrækker til at åbne batteridækslet.

Hyperfire blasteren er heller ikke helt let at rende omkring med – inklusive batterier ligger vægten på godt 1,8 kilo primært fordelt mod bagenden af blasteren. Legetøjstesteren synes derfor, at den er tung at håndtere, og endnu sværere at løbe omkring med.

Til gengæld synes han ikke, at det gøre specielt ondt at blive ramt af pilene. Men det er en god ide at benytte beskyttelsesbriller bare for det tilfælde, at nogen i kampens hede får placeret en pil vel rigeligt højt.

 

Det er sjovest at være flere

Nerf N-Strike Elite Hyperfire blaster er udstyret med i alt tre knapper. En knap forrest til at frigøre magasintromlen, og så to aftrækkere. Den ene starter motoren, mens den anden affyrer pilene. Det tog ikke Elijah mange minutter at vænne sig til bruge dette.

Blasteren kan ifølge specifikationerne skyde op imod 27 meter, men det kræver så både at motoren er helt oppe i fast samt at pilene skydes i den rette bue, fandt legetøjstesteren ud af.

Som leg er det helt fint at skyde til måls med Nerf N-Strike Elite Hyperfire blaster, men det bliver først rigtig sjovt, når der er andre børn at duellere med – og blasterens nådesløse byge af skumgummi kan sikre sejren.

 

Nerf N-Strike Elite Hyperfire blaster
Vare nr.: B5573
Set til 699 kr.

Produktet var stillet til rådighed af Hasbro.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :