fbpx

Test: Yo-Kai Watch er stort, bøvlet og hurtigt glemt

/
/
img

SkalViLege.Nu’s legetøjstester dumper merchandise fra den populær tegnefilmsserie Yo-Kai Watch

Yo-Kai Watch ligner ikke overraskende uret fra tv-serien og det sætter selvfølgelig gang alle mulige fantasier hos SkalViLege.Nu’s syvårige legetøjstester Adrian om at udleve eventyr som dem, han har set figuren Nate have i fjerneren.

yo-kai-watch-2Inden legen kommer helt så langt, skal uret fri af indpakningen, hvilket kræver både saks og voksenhjælp. Ligesom der også er behov for hjælp til at bakse uret på plads på armen.

Endelig kræver det øvelse for legetøjstesteren at få skubbet de såkaldte medaljer ind i uret: De skal vende helt rigtigt – intet må overlades til tilfældigheder. Med andre ord skal forældre være forberedt på at give ungerne noget starthjælp, hvis én af julegaverne indeholder et Yokai Watch-ur.

 

Yo-Kai Watch kan ikke rigtig noget

Ligesom med en tv-serie som for eksempel Ben 10 er Yokai Watch designet fra bunden til at sælge merchandise. Der er således en fin sammenhæng mellem legetøj og levende billeder. Melodierne, som medaljerne spiller, når de sættes ind i uret, vækker derfor genkendelsens glæde – de kommer selvfølgelig også fra tv-serien.

Det er alle ting, som umiddelbart begejstrer legetøjstesteren – men interessen fortaber sig meget hurtigt. Adrian elsker Yo-Kai Watch-tegnefilmene, men føler sig ikke kaldet til at løbe rundt og lege Nate, bare fordi han fik en rekvisit til legen. ”Måske er den sjovere, hvis man har mere end to medaljer?” lyder hans gæt.

Samtidig er Yo-Kai Watch stort selv på en voksenarm og bøvlet at slæbe rundt på. Det er let at komme til at åbne urets låg, hvis barnet vipper håndryggen opad. Og endelig og vigtigst så kan uret ikke rigtig noget andet end at tilskynde til køb af flere medaljer.

Efter blot to dage har den syv-årige legetøjstester lagt det på hylden.

 

yo-kai-watch-1Yo-Kai Watch, serie 1
Vare nr.: B5943
Vejl. pris 349 kr.

 

Produktet var stillet til rådighed af Hasbro.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :