fbpx

Lego World indtager vinterferien for niende gang

/
/
img

Lego fylder Bella Center med klodser og inviterer til fri leg

Endnu engang forvandler Lego Bella Center til vinterferiens største byggeplads, når der inviteres indenfor til Lego World fra den 16.- 19. februar.

I alt fylder Lego-klodserne i år 18.000 kvadratmeter (1.000 kvadratmeter mere end sidste år), og der bydes på 38 områder med alle mulige forskellige aktiviteter. Lige fra en dukkert i en Lego-pool fyldt med 1,1 million klodser til muligheden for at blive foreviget som Lego minifigur.

Verdens største Lego-skib, der måler 12 meter i længden, vejer tre ton og er konstrueret af mere end en million Lego-klodser, er også at finde i Bella Center. Ligesom en Porsche 911 GT3 RS bygget af 315.000 Lego Technic-klodser er kørt i stilling.

   Læs også: Adventure Time er hipster-Lego

 

Find din indre Batman frem

Foruden Legos egne universer som Ninjago, Friends og Nexo Knight er det ifølge pressemeddelelsen i år også muligt at finde sin indre Batman frem, hvilket helt naturligt hænger sammen med den kommende Lego Batman film og rækken af tilhørende Lego-sæt, som netop er landet på butikkernes hylder.

Og det skulle undre meget, om der ikke også igen i år er gjort god plads til Lego Star Wars.

Endelig er der også i år afsat plads til en Lego Fanzone, hvor 60 udvalgte fans og entusiaster fra hele Europa udstiller deres kreationer – dette område byder sædvanligvis på helt fantastiske Lego-modeller, som sprudler af kreativitet og får det til at krible i fingrene efter at komme i gang med at bygge.

 

Lego World 2017
Hvornår: 16.- 19. februar 2017
Hvor: Bella Center
Åbningstider: 10-17 alle dage
Billetpris: 149 kroner

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :