fbpx

Konkurrence: Vind tegnefilmen Trolls på Blu-ray

/
/
img

Nu kan du deltage i lodtrækningen om animationsfilmen Trolls

Trolls er en flok helt igennem lykkelige og ikke mindst farverige væsner, for hvem livet handler om at sprede glæde, synge, danse og kramme. Desværre betyder det også, at de er en eftertragtet spise for de grumme Borker.

Så da Borkernes chefkok bortfører en håndfuld Trolls, må prinsesse Poppy i selskab Kvist, med den eneste ikke-glade Troll, drage ud for at befri sine venner, inden de ender i en sulten Borker-mave.

I den danske udgave af tegnefilmen Trolls er det Stine Bramsen og Christopher, der lægger såvel stemme som sang til henholdsvis Poppy og Kvist – for filmen er nemlig fyldt til randen med musik.

 

Trolde med danske aner

Figurerne i tegnefilmen Trolls er baseret på de såkaldte Gjøltrolde (eller Dam Trolde), som blev skabt af den danske træskærer Thomas Dam. Han skar de første og noget større trolde i 1930’erne, men fra starten af 1960’erne blev de helt små trolde med det karakteristiske strithår en verdensomspændende succes.

For snart fire år siden indgik filmselskabet DreamWorks Animation, der har Steven Spielberg som medejer, en aftale med troldens danske rettighedshavere, Dam Things Holding, om en film baseret på de jyske trolde.

Her på SkalViLege.Nu har vi fået fat i tre eksemplarer af Trolls på Blu-ray, og dem udlodder vi selvfølgelig blandt jer læsere. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet nederst:

 

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Denne konkurrence er sponsoreret af Twentieth Century Fox Home Entertainment og varer indtil 16. marts kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :