fbpx

Tag din actionfigur med på arbejde den 3. marts

/
/
img

På fredag skal du skyde et foto af din actionfigur på jobbet og deltage i ’Action Figure Work Day’

Den 3. marts er det for fjerde år i træk tid til at tage din actionfigur med på arbejde – den dag er det nemlig ’Action Figure Work Day’.

”Det er vanvittigt at tænke på, at et enkelt lille foto lagt online kunne sætte gang i en sådan fantastisk årlig begivenhed på de sociale medier. Jeg troede helt ærligt at det blot ville være lidt sjov mellem mig og mine venner. Jeg havde aldrig forestillet mig at det ville blive globalt – men det er det blevet,” fortæller amerikanske Randy Ham, der i 2014 tog initiativ til ’Action Figure Work Day.’

Oprindeligt havde Randy Ham blot taget en af sine actionfigurer med på arbejde en tilfældig dag i februar 2014. Her skød han nogle fotos af figuren i forskellige situationer og lagde dem op på Instagram.

Ideen var et hit i Randy Hams omgangskreds. Han besluttede sig derfor for at afprøve, om der mon var andre, der havde lyst til at lege med. Han erklærede således den 7. marts 2014 for den første ’ Take Your Action Figure To Work Day.’

Folk over hele kloden var friske på at lege med, og der dukkede bidrag op helt fra Singapore og Thailand. Året efter blev en endnu større succes for ’ Take Your Action Figure To Work Day.’ Begivenheden havde fået sin egen webside, adskillige medier skrev om fænomenet og i løbet af dagen blev det tilknyttede hashtag benyttet i to millioner tweets.

 

Sådan deltager du i ’Action Figure Work Day’ 2017

  1. ’Action Figure Work Day’ afholdes altid den første fredag i marts.
  2. Det eneste du skal bruge for at deltage i ’Action Figure Work Days’ er:
    • En actionfigur (du bestemmer selv hvilken)
    • Et kamera (det i din telefon er alt rigeligt)
    • En konto på et socialt medie (som for eksempel Facebook, Twitter eller Instagram)
  3. Du skal tage et, eller flere, foto af din actionfigur på din arbejdsplads. Det er helt op til dig, præcis hvad motivet skal – men mængden af hittepåsomhed i nogle deltageres bidrag er overvældende.
  4. Læg dernæst dit foto af din actionfigur på et socialt medie. Husk at benytte hashtagget #AFWD2017.
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :