fbpx

Playmobil inviterer til legedag Nyheder

Playmobil er klar med både fjernstyrede biler og romantiske bryllupper

Playmobil inviterer alle legebørn fra fire år og op til legedag i Folkehuset Absalon på Vesterbro nu på søndag den 9. juli.

Arrangementet er åbent fra klokken 13-16, og det er gratis at deltage.

Her vil store som små legebørn få mulighed for at køre med Playmobils nye fjernstyrede biler på en dertil indrettet bane med forhindringer. Eller tage et kig på den netop lancerede Porsche 911 GT3 Cup

Eller dagen kan bruges på at lege med Playmobils tilsvarende nye bryllupstema, hvor drømmen om et romantisk (eller kikset) bryllup kan udleves i en rolleleg. Ligesom det også er muligt at hygge sig med at tegne og farvelægge, hvis humøret er til det.

Når klokken nærmer sig 15.00 bliver alle produkterne fra dagen udloddet via et amerikansk lotteri, så legen for i hvert fald nogle deltagere kan fortsætte derhjemme.

 

Playmobil legedag
Søndag d. 9. juli
Åbningstid: 13 – 16

 

Hvor:
Folkehuset Absalon
Sønder Boulevard 73
1720 København V

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: ,