fbpx

Hasbro og Lego kaster sig over Overwatch Nyheder

Det populære actionspil Overwatch gør klar til at indtage legetøjsbutikkerne

Det er blot to år siden spiludgiveren Activision/Blizzard lancerede actionspillet Overwatch, der ifølge firmaets egne tal i dag har over 40 millioner spillere på verdensplan – og nu skal legetøjsbutikkerne erobres.

Activision/Blizzard har således indgået en licensaftale med Lego, der har planer om at udsende en række forskellige sæt baseret på det farverige spilunivers.

Det kunne Tim Kilpin, direktør for Activision/Blizzard Consumer Products Group, fortælle ovenpå den netop afholdte rettighedshavermesse Licensing Expo 2018.

Præcis hvilke Overwatch-sæt Lego har planer om, vides endnu ikke.

Ved samme lejlighed har Activision/Blizzard også indgået en såkaldt master toy license med Hasbro, der åbner op for en lang række af legetøjsprodukter baseret på Overwatch heriblandt brætspil og Nerf-blastere.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,