fbpx

Ikea og Lego mødes i nyt designsamarbejde

/
/
img

Leg skal være en del af hverdagen – for det gør hjemmet og verden til et bedre sted

Den svenske møbelgigant Ikea og den danske legetøjsproducent Lego går sammen om at opmuntre til mere leg.

Det kunne Ikea fortælle på de netop afholdte Democratic Design Days, hvor selskabet giver en række inviterede journalister et smugkig på IKEAs kommende kollektioner og projekter.

“Det hele startede med en invitation fra Lego: ‘Har I lyst til at lege?’. Selvfølgelig sagde vi ja, og sammen vil vi nu muliggøre mere leg ved at indbygge den i hverdagens funktionalitet. For Ikea handler det om på en kreativ, humanistisk og legesyg måde at løse den her forestilling om, at leg er noget rod. Fordi vi tror på, at leg gør hjemmet og verden til et bedre sted,” siger Fredrika Inger, Business Area Manager for Children’s IKEA i en pressemeddelelse.

Præcis hvilke produkter og løsninger som den kommende kollektion fra Ikea og Lego kommer til at byde på, er endnu ikke offentliggjort. Men det forventes at de første produkter ankommer i Ikeas butikker i løbet af næste år.

   Læs også: Ikea-møbler til dukkehuset

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :