fbpx

Lego og Voltron til kamp for universet Nyheder

Lego Ideas tager en nostagitur til 1980’er tegnefilmen Voltron

I 1984 trådte kæmperobotten Voltron ind på de amerikanske tv-skærme i animationsserien ‘Voltron: Defender of the Universe’. Og i starten af august træder Voltron så ind på Lego-butikkernes hylder, når Lego Ideas sæt nummer 22 lanceres.

‘Voltron: Defender of the Universe’ handlede om fem piloter med hver deres robotløve, som så kunne kombineres til robotten Voltron. og var direkte baseret på den japanske anime-serie ‘Beast King GoLion’.

 

   Læs også: Lego Ideas er klar til månen

 

Det er den amerikanske udgave, der inspirerede den filipinske Lego-entusiast Lendy Taya til at lægge sit Voltron-projekt online på Lego Ideas i april 2016.

Det tog lige knap en måned for Voltron-projektet at opnår de 10.000 stemmer fra Lego Ideas fællesskabets brugere, som skal til for at sende et projekt videre til Legos bedømmelsesudvalg, som i sidste ende valgte at give grønt lys for at sætte projektet i produktion.

Designet af det endelige Voltron-sæt har Legos egne designere stået for, selvfølgelig med afsæt i Lendy Tayas oprindelige projekt.

Sættet består af den den sorte løve, som danner robotten hoved og overkrop, den røde og grønne løve, der danner armene, samt den gule og blå løve, der bliver til benene. I samlet form er Voltron-robotten over 40 centimeter høj og bevæbnet med et 29 centimeter langt sværd.

Lego Ideas Voltron bliver med sine 2321 klodser det dyreste Lego Ideas-sæt til dato med en vejledende pris på Pris 1.499 kroner.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,