fbpx

Mego-actionfigurer får comeback

/
/
img

Amerikansk legetøjsklassiker vender tilbage til legetøjshylderne

Den amerikanske legetøjsproducent Mego erobrede op gennem 1970’erne mangt et børneværelse med actionfigurer baseret på blandt andet superheltene fra DC og Marvel, Abernes Planet, Star Trek med flere. Indtil firmaet gik konkurs i 1983.

Men i forbindelse med populærkultursmessen San Diego Comic Con, som løber af stablen i næste weekend, gør Mego klar til et comeback.

Bag dette comeback og det genopstandne Mego Corporation står branchelegenden Marty Abrams. Han er ikke blot er søn af Megos oprindelige stiftere, han var også direktør for selskabet fra 1972 og frem til 1982, hvor han blev dømt for bedrageri.

De nye Mego-actionfigurer vil både inkludere 8- og 14-tommer figurer. I første omgang er der tale om figurer baseret på superheltene fra DC Comics, tv-serierne The Brady Bunch, Cheers, I Dream of Jeannie, Married with Children og selvfølgelig Star Trek.

Der vil også blive lanceret nye udgaver af Mego-klassikerne Broadway Joe Namath og Action Jackson.

“Dette har været på vej i 30 år, og jeg glæder mig til at kunne give mine loyale fans og deres børn noget nyt at lege med. Vi ønskede at genskabe serie af legetøj, der leverer en nostalgiske følelse af at se actionfigurer fra sin barndom og kunne dele den med sine egne børn,” fortæller Martin Abrams i en pressemeddelelse.

De nye actionfigurer fra Mego vil blive produceret i et begrænset oplag på 10.000 styks per figur, og de vil kun være at finde på hylderne i supermarkedskæden Target, hvor de efter planen skulle ankomme den 29. juli.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :